En gång åkte jag från Korfu till Brindisi med färja. En gång åkte jag på andra hållet – Italien till Grekland. Om man har rest, så är det för att man är nyfiken. Om man bor någonstans – så är det för att det är där man tycker sig förstå något?

Ett tag bodde jag Abidjan på Elfenbenskusten, numera bor jag i mitt föräldrahem i Skåne. Mina föräldrar var inte skåningar. Inflyttade från Bohuslän och Finland. Så kanske jag har det i mig – det med att vad flytta innebär..?

Det innebär: Jag spelar inte fastighetsspelet. Jag bor där jag bor.
Om jag ska flytta, så är det för att jag ska flytta.
Jag tänker inte göra en boeendekarriär, däremot går mina PPM-fonder bra. Och jag är så gammal, så att jag tycker att det räcker för mig. 
De som satsar på en boendekarriär – är det inte de som inte bryr sig om samhället, fast de tänker sig att det samhälle de inte bryr sig om, ska ta hand om dem då de blir gamla?
Man kan inte både ha kakan och äta den?