Och att jag läser vad andra skriver! 🙂
För annars skulle jag ju bara kunna ta det lugnt och klappa katt. Vilket i och för sig låter lite som en drömtillvaro, på de gamla da’r som närmar sig.

Klipper egen kommentar från FB (tack till den som gav mig tanken förstås) och redigerar/lägger till lite…
Jag är förundrad över att ingen idag skriver/talar om ”orsaken” – det uppkopplade samhället.
För några decennier sedan, så var i alla fall en del intresserade av den till synes stundande internationaliseringen. I och för sig så funderade man inte så mycket på konsekvenserna; de var ju ännu inte där, i och med att man inte visste vilken form det hela skulle ske i. Då – när man just ersatt telex med fax… 😉

Världen – människorna då alltså; djuren bryr sig inte om sån’t  krafs eftersom det inte riktigt är deras grej – närmar sig sig själv, mer och mer för varje dag – och ingen verkar riktigt förstå varför och hur. När det är så enkelt. Info.

Verkar lite som om människor inte riktigt har koll på vad de gör? 😉