FRA-kritiker etc – släng er i väggen! För framtiden hör nog bara de till, som faktiskt står för vad de är. Till slut.
Tänk att det satt så långt inne. Även om det bara är en början nu, så är det nog oundvikligt.

Piratpartiet och de som tycker sig vara i framkant – är nog mest i bakkant. De är bakåtsträvare då de i sann postlutheransk tro, tror att  höjden av mänsklig integritet är att dölja sina ”böjelser”. Höjden av mänsklig intregritet, är väl att ”komma ut”? Oavsett hur.

Det är väl lite igen, det att man blandar ihop radikalt med radikalt? Att man tänker sig, att om man opponerar sig mot ett eller annat, så är man radikal? Ja, det är man ju. För radikal islam är ju radikal, även om jag tycker att den är väldigt superkonservativ. Men den är ju radikal gentemot… sig själv?

Tack och lov för Putin och Ukraina – där har vi något som vi vet hur vi ska hantera. Åtminstode är det hederligt ”gammal-makt-tänk”… Och det känns vällite tryggt, eller hur? 🙂