Jag fick ett svar på förra posten. Som fick mig att fundera och skriva vidare på detta tema. Delger alltihopa i nytt inlägg, då jag vet att kommentarer läses ännu mindre än inlägg… 😉

Ingela Ingelsson
25 maj, 2012 kl. 09:26  (Redigera)

Jag tycker att det stilla pulandet är precis som du skriver – det riktiga livet. Behöver man något mer, egentligen?

 

Nej, inte mycket. Skulle vara uppkoppling då……….

Skämt åsido – folk säger att det handlar om att prioritera.
Det gör det kanske, men vart och ett av mina 3 ”liv”, är egentligen ett heltidsdito om det ska vara harmoniskt och ”livseffektivt” (nu fick jag till det, eller hur?).
Det funkar alltså inte riktigt bra att ”växla” mellan dem varje dag… det känns som ett slöseri med tid, då ”omstarten” för varje ”fas”, stjäl den mest av tiden och energin. Alltså är det ett mänskligt resursslöseri, livet idag.

Jisses så många kul nutidsord jag lyckades använda! Plötsligt så fick de en mening för mig… :-)
Vilket borde få mig att gå tillbaks och hitta bättre riktiga ord, men jag är för trött för det… :-(
Just nu i alla fall, för jag slits mellan det och gräsmattan. Så jag ska fundera ett tag, på vad jag eventuellt ska göra nu. Och antagligen så blir det inget av endera, utan en liten ”omstarts”-paus igen… Som säkert ger mest ett nytt velande – mitt eget perpetum mobile.

Men spireahäcken är vacker!

 

PS. Blev ingetdera förstås. Trist! Men i morgon kanske!