Jag älskar faktiskt alla årstiderna!

Även den gråaste, blötaste eller kallaste vinter.

Har man som jag – även om bara ett kort litet tag – bott där klimatet är ett och samma alltid, så är man bara så glad för växlingarna.

För vad vore livet utan vår…

 

Jag tror faktiskt att dynamiken av årstidsväxlingarna, har sin beskärda del i den västerländska kulturens utveckling. För monotoni är ju inte så kreativt i långa loppet; latmasken är förrädiskt behaglig…

Så de som behövt anstränga sig för att överleva, har nog behövt vara lite mer ”fysiskt” kreativa.

Men som jag ser det, så börjar den ”förrädiska” latmasken nu göra sitt inträde, även hos dem som lever i ett utsatt klimat. Vilket väl egentligen, är det enda negativa man kan säga om t ex luft-vattenvärmepumpar och Återvinningsstationer? 😉

 

Hälsar tradiga spoilsport Cecilia