Apropå det att Sydkoreas president tyckte att Trump skulle få Nobels fredpris.

Min FB-vän Andreas Alterman skrev begåvat:
”Fred och ett återförenat Korea inom fem år, så – bör Donald J. Trump få det. Man kan inte ha olika mått, bara för att man är nedsänkt i sin ideologi, det har man, men man måste åtminstone försöka ständigt genomskåda sig.

Och hur illa jag än tycker om Trump så vore han värd det- MEN; innan han får det så kommer han att startat ett Iran krig, som gör, att han borde helst skjutas så fort som möjligt—- om man vore säker på att han startar detta krig alltså.”

Mycket glimt i slutklämmen!

Och jag svarade:
Precis – man kan inte ha olika mått. Bra preciserat!

Tror inte han kommer att starta något ”propagandakrig” alls, inte i hans intresse/tankesätt.

Oavsett vad – det är inte för Trumps politiska visioner som han blev vald, utan nog mest för ens slags down-to-earth. Vilket väl är rätt kul när det gäller Trump på sitt sätt, men ännu roligare när det gäller hans belackare.. 🙂