Jag gick nyss förbi några kassar med böcker som hade packats ner, i en lite evig väntan på ny destination.

Och började gräva lite, som man gör ibland. Tog med mig det översta lagren bara:

Kosinskis Cockpit (älskade den). Fowles The Aristos (märklig sak), Hamlyns Filosofis historia (jag ville, jag vore), Pratchett The Light Fantastic, Le Carré The Honourably Schoolboy, von Wright Vetenskap och förnuft, Cruz Smith Gorky Park, Le Caré Tinker Tailor ,Hammet Riddarfalken, Kallifatides Kärleken, Englund Nollpunkten, Drabbles The Realms of Gold, Liungman Frihet är..

Tänk vad jag läste. Och det är ändå bara lite av återstod av det som jag inte sålde av – sålde de ointressanta, dvs merparter av mina böcker  då jag inte var intresserad av att dekorera mitt hem med bokhyllor.

Det finns lådor också – med Highsmith, Bradbury m fl. Nästan så jag glömt allt ihop faktiskt…

Sen har jag på senare år läst Lagerlöf, van der Post, Russell. T ex.

Och just nu tittar jag mest tv-serier. Världen kan tyckas tradigare för tillfället, då gracerna är… bredare än nyss. Men de är ju faktiskt lika spännande egentligen – hur livet fortgår. Tänker jag nog ändå.

Hur det  hela ska sluta – ja, det vete katten… 🙂