http://www.sydsvenskan.se/malmo/stans-basta-falafel-kikartstrid-ska-avgoras/

Yes! Underbart!
Måste prova Katrin Stjernfeldt Jammeh (S) favvoställe under bron i Rosengård.
Kör där ofta, men har inte sett något falafelställe längs 60-genomfartsvägen där… men jag lider då eventuellt lite av samma okunskapsdilemma som Ewa Bertz (FP) som säger att hon inte äter falafel: ”–Är ingen stor köttätare. Kyckling är det jag äter annars mycket fisk och skaldjur, svarar hon. ”
Nästa gång jag susar förbi den enda stopp-punkt jag hittills sett under Rosengårdsbron – busshållplatsen – så ska jag spana lite mer efter Katrins bästa falafal!

Efter att ha läst de båda damernas falafelutlåtande, så är det ju rätt lätt att förstå varför den en är kommunordförande, och den andra i opposition. Och framförallt så förstår man väl lite mer om politik? 😉