På mig själv… För ett tag sedan fick jag en skrivelse från kommunen om byggnadslov. Två tidigare ansökningar (andra ”fall”) har jag kollat och skrivit åsikt/protest. Denna gången var jag stressad och läste jag slarvigt. För Hofterups kyrka ligger ju en bit bort ändå. Så en telestation där – är inget problem tyckte stressade jag. Och förpassade händelsen till glömskan.

Hade jag inte varit stressad, så hade jag nog undrat över det med bygglov för en telestation… I dag när jag kom ut på trappen, så stod det en militärgrön luda strax utanför min tomt! Undrar hur kyrkan har flyttat 100 meter?

Antagligen har andra mer… begåvade fört en debatt om placering, och bestämt att det var ett bra ställe. De har missat att det finns flera underbart bättre ställen i fråga om att vara diskreta, mindre än 100 meter från detta. Och inte bara diskreta för mig, utan för alla som åker förbi/bor runt ikring – så jag talar inte bara i egen sak.

Jag har väl ingen chans nu, men ska ringa och bråka lite på måndag förstås. Häck eller plank, är väl vad jag hoppas på att åstadkomma. För ”flytt” till bättre ställe, är antagligen förlorat i byråkratins deadlines… IMAG0038IMAG0041