Jag trodde att jag hade haft fel första gången jag såg dem – att det bara varit ett kid och inte två som jag trodde då. För när jag lyckades fota dagen efter, så var ju bara ett…

Men nu har jag kläm på det – det är två olika rådjursmammor/familjer! Jag tyckte väl också att getterna såg lite olika ut, från gång till gång… Mamma med två barn, är skyggare än mamma med ett barn – hon hade t o m koll på mig inne i huset i går kväll…. ovanligt. (Rådjur är inte så rädda för varken hus eller bilar, bara för människor.)

Jag har dock ”missat” några fina bilder tyvärr. Skygga mamma låg faktiskt och vilade sig på gårdsplanen härom dagen, men jag vågade inte försöka öppna ett fönster… Men den stora missen var i onsdags. Mindre skygga mamma med ett barn, stod på gårdsplanen när jag kom ut för att köra och handla. De spratt förstås iväg, men inte så långt. När jag försiktigt körde ut från gårdsplanen, stod lilla barnet i häcken – bara två meter från bilen. Jag hade mobilen i fickan – och borde ju ha tagit en bild. Men jag var så upptagen av att beundra det lilla ”undret”, så jag tänkte inte ens på det… utan bara på att titta och inte skrämma det. 🙂