Funderade lite till. Lotti-katt skrattar såklart inte (katter skrattar inte…) – och speciellt då hon inte har något att skratta åt; dvs livet är enklare än så/det finns inga ”misstag” i hennes värld. Bara rakhet. Ungefär… Om det gör henne till en mekanisk automat – ja, då är jag avis! Vill också vara isf.

Å ”andra” sidan – hon är väldigt bestämd i sitt sätt. För Lotti- min Lotti. Är den finaste vännen…Hon ”signalerar” direkt när jag lite är av banan; hon håller bara hand/tass med mig när allt är OK. En fantastisk mekanisk-automat…

Vad föranledde detta ”utbrott”?
En bra artikel.
Och skrev på FB.

https://www.svd.se/kittlade-djur-ger-oss-insikter-om-manniskan

Skrev på FB:
”Så attans! Att det är prenumerant!
Alla borde få läsa detta. Lägger med ett citat, som lite speglar detta..
.”Forskningen om djurs känslor har länge varit outvecklad. Delvis kan man skylla det på Aristoteles, som hävdade att människan är det enda djur som skrattar, och Descartes, som ansåg att djuren bara är mekaniska automater och därmed inte har något inre liv.”