Jag försov mig i morse. Någonstans innan jag försovt vaknade, så hade jag en katt som väckte mig.

Det var länge sedan som han brukade väcka mig för att bli utsläppt – men i natt/morse så kom han ändå och var väldigt ihärdig i sitt väckningsförsök. Då han har lite Main Coon i sig, så är han väldigt pratsam och har också många olika röster och haranger, men i natt/morse så var han väldigt entonig/tjatig.

Men jag somnade gott om. Efter en förstulen tanke av att jag alldeles egentligen borde kolla hur mycket klockan var…

Jag ”har” en annan katt som gett mig funderingar. Hon har kommit hit ”på nåder”; hennes matte tyckte att hon inte riktigt passade in i mattes liv mer. Hon har alltid varit lite ”mobbad” av de andra här – det är alltid en utmaning att flytta – oavsett om det är långt eller till synes nära. Men trägen vinner alltid. Hon har hittat sin egen väg idag. Även om det tog ett tag.

Måste påpeka att jag faktiskt bara skriver om katter.