Nyss svarade jag på en ”undersökning” om vad jag var intresserad av på FB.

Intressant är att en bekant (inte personlig vän, det är nog en viss skillnad?) häromdagen blev så förbaskad på mig för att jag nändes undra över flödet på FB, så att han sade upp FB-bekantskapen. Måhända menade han bara egentligen att jag borde korrigera mina inställningar – men även de som mest skriver om sin egen kaffedrickning – skriver ibland om intressanta saker. Och det vill jag inte missa! Verkar nu alltså som om jag inte är ensam…

FB förstår säkert att t ex Google kan bli en konkurrent och kan etablera en smalare/seriösare och säkert lönsam nisch, om FB inte ser till att ha koll på läget/sin tills nu 100%iga marknadsandel.

Diverse bloggar, även gemensamma typ Newsmill, är fortfarande varit långt ifrån att nå det etablerade läget som t ex dagstidningarna har. Men en sajt likt FB kan ta över den rollen om det sköts rätt. Det handlar om mycket, mycket pengar.

Så fundera gärna lite; allt är nog inte alltid så enkelt som det tycks?