Nu har Greenpeace börjat följa Avaaz sätt att nå ut. Så har kanske Greanpeace blivit gamla/etablerade nu? När de först efter flera ÅR av Avaaz-aktiviteter, kopierar deras koncept? Eller har kanske Avaaz sålt av det hela/konceptet? Inget är ju nytt under solen…

http://www.savethearctic.org

Skriva-på-sidan hos Greenpeace, funkar dock inte så där värst bra… vilket är betryggande för att den ändå kanske är genuin, på sitt sätt?

Igår var jag på ett föredrag, och fick mig till livs ett av de bästa citat jag hört på länge, och som löd ungefär så här: ”Pengar och tid är saker som är lätt att slösa bort. Pengar kan man få ”igen”. Tid är svårare.

Jisses, den personliga tiden går! Alltid med raketfart. Även då den tycks stå still. Insåg jag plötslig. Fast det visste jag nog redan. Egentligen.Men mitt fokus förändrades ändå drastiskt, när jag fick påpekandet uttalat.