Tyckte jag i alla fall, att detta var:

http://www.youtube.com/watch?v=IqShMALnAiU

Fast skillnaden på politikers och kulturskribenters maktmandat, är ju rätt enkel:

Politiker är folkvalda, och kulturskribenter anställda av respektive tidning. ”De alla” var väl upptagna av stundens allvar, och kunde kanske inte riktigt tänka klart…? 😉 För ingen kommenterade den aspekten. Konstigt ändå egentligen, med tanke på att det satt bara topp-folk där.

Kristina Lugn, som nu till slut på åldern höst pratar i ett helt normalt tempo, är väldigt bra i första halvlek. Sen flummar hela tillställningen ut i ett något, som inte ens är ett navelskådande. Men just det, ger ju hopp ändå kanske?

Presentationen av det hela är så här – med den populära brasklappen av att vara en ”happening” (sic – älskar Snoopy, fast jag nästan glömt bort att han fanns!):

”GRAND FINAL HOS KÄLLARTEATERNS PATSY OCH EDINA: Kultureliten och verklighetens folk — vad är egentligen bra kultur?

Vad är bra kultur, vad är skräp och vem bestämmer? Vilka är egentligen ”verklighetens folk”? Finns de på riktigt? Och i så fall, varför skriver inte kultursidorna för dem? Är kulturen för elitistisk eller är den bara ointressant för ”verkliga människor”?

MARIE SÖDERQVIST och MARTINA MONTELIUS möter partiledaren Göran Hägglund, akademiledamoten Kristina Lugn, Aftonbladets kulturchef Åsa Linderborg, kulturmagasinet Axess chefredaktör Johan Lundberg och Claes Hemberg, sparekonom Avanza Bank.”